Timeline. Yläkoulu.

Timelinessa yhdistyvät kaikki hyvän seurapelin ominaisuudet: helpot säännöt, yksi peli on nopea, ja mukaan mahtuu jopa 8 pelaajaa.

Pelin alussa kukin pelaaja saa 4 tapahtumakorttia, joissa on kussakin yksi historiallinen tapahtuma. Kortti on kaksipuoleinen, toisella puolella tapahtuma, ja toisella puolella lisäksi tapahtumavuosi. Pelaaja ei saa tietenkään katsoa oikeaa vuotta, se pitää arvata.

Pöydän keskelle laitetaan yksi kortti vuosiluku ylöspäin aikajanan aloituskortiksi. Tämän jälkeen pelaajat laittavat valitsemansa kortin mielestään oikeaan kohtaa aikajanalla ja tarkastavat sitten oliko paikka oikea. Mikäli paikka oli oikein, pelivuoro siitryy seuraavalle. Mikäli meni väärin, poistetaan kortti aikajanalta, ja sen pelannut pelaaja otta pinosta itselleen uuden kortin. Tämän jälkeen pelivuoro siirtyy seuraavalle. Tavoitteena pelissä on olla ensimmäinen jolta kortit loppuvat.

Pelin sisältö:

 • ohjekirja, suomeksi ja ruotsiksi
 • 220 korttia
 • CD levy jolla pelin PC ja Mac versiot
 • Suunnittelija: Frederic Henry
  Kategoria: Lautapeli
  Pelaajamäärä: 2-8
  Julkaisija: Lautapelit.fi
  Julkaisuvuosi: 2012
  Ikäsuositus: 10+ , 8+
  Peliaika: 15-20 min
  Kieli: ruotsi, suomi
  Genre: aikuispeli, historia, korttipeli, perhepeli, seurapeli, tieto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>